Sunday, 31 December 2017

An Introvert


Hi guys! Apa kabarnya? Sudah bulan November nih, sudah bau-bau holiday. Instastory temen-temen pada penuh sama liburan semua, ada yang menikmati wisata lokal, ada juga yang interlokal hahaha. Ada yang pergi sama keluarga, ada juga yang perginya bareng temen-temen. Kalo aku sendiri sih, lebih banyak liburan sama keluarga daripada temen-temen.

Friday, 29 December 2017

Natur Hair Care Review


Hey guys! Hari ini aku bakal share review beberapa produk yang aku dapatkan dari Natur Hair Care #KuatDariAkar ;) Aku dapat tiga produk dari Natur, yaitu Natur Natural Extract Shampoo, Natur Hair Serum, dan Natur Hair Tonic. Aku sudah pakai produk-produk selama beberapa minggu. Is it really strengthen my hair? Yuk baca terus sampai habis ;)

Sunday, 24 December 2017

Christmas Unboxing


Hello, girls! So yeah, hari ini aku mau unboxing a Christmas gift from Blogger Mafia (thank you, Mr. Joon!) ;) Seperti yang sudah aku janjikan di Instastory, aku bakal kasi lihat produknya lebih dekat. Ada juga beberapa produk yang sudah aku coba, jadi aku akan memberikan first impression review untuk produk tersebut.

Friday, 22 December 2017

Social Media Diet


Hello girls! Hari ini aku mau share thoughts ke kamu semua, mengenai social media diet. Ada yang pernah denger nggak tentang social media diet? Sama seperti makanan, nggak semua yang kita makan baik, juga semua yang 'terlalu banyak' akan berakibat buruk. Ternyata, ini juga berlaku untuk social media.

Sunday, 17 December 2017

5K Giveaway


Hello semuanya! Bener-bener nggak kerasa, sebelum tahun ini berakhir, akhirnya aku bisa mencapai 5K subscribers di Youtube. I know, bagi some people itu angka yang kecil, tapi aku sangat grateful dan thankful buat temen-temen yang sudah mau subscribe, like, dan komen di videoku. Aku beberapa inget temen-temen yang rajin komen, seperti Maria, Felia, dan lainnya. Thank you so much for sparing your time! ;)

Friday, 15 December 2017

Christmas with Hush Puppies


Hello, girls! Hari ini aku mau share another monochrome Christmas outfit, featuring bag and boots from Hush Puppies. Beberapa hari yang lalu, aku sempat diundang oleh Wulan & Hush Puppies untuk datang ke acara Christmas di Tunjungan Plaza, Surabaya. Aku jadi bisa mix & match outfit waktu itu dengan barang-barang dari Hush Puppies.

Sunday, 10 December 2017

I Try Clio


Hello guys! Hari ini aku mau share review produk yang asalnya dari Korea, yaitu Clio. Aku dapat beberapa produk dari Clio, jadi nggak asik ya kalo aku nggak share reviewnya. Anyway, Clio sudah ada di Sephora, baik websitenya maupun offline storenya, jadi kamu nggak perlu bingung mau beli Clio dimana.


Friday, 8 December 2017

Christmas Tree Ceremony with FourPoints Hotel


Hi guys! Christmas is really near, ya! Aku bener-bener super excited menyambut datangnya natal. Ada beberapa acara yang lagi aku planning bareng temen-temen, seperti charity, tukar kado, dinner bersama, natalan di gereja, juga acara lainnya. Nah, kebetulan FourPoints Hotel juga mengadakan acara Christmas Tree Ceremony bareng sama anak-anak dari Panti Asuhan Samaria, kemarin, hari Selasa tanggal 5 Desember 2017, jam lima sore.

Sunday, 3 December 2017

Happy Holiday


Hello guys! Finally, sudah bulan Desember, bau-bau liburan udah semakin kerasa ya. Hari ini aku mau share outfit yang cocok banget buat liburan. And as always, items yang aku pakai sudah aku list di bawah, jadi make sure baca sampai habis ya ;) Hari ini aku bakal share tentang proses, yang seringkali kita suka skip.

Friday, 1 December 2017

Confession Time

It's December already. Time does fly so fast. I learn a lot from these twelve months, through good things also bad things. This time, I want to share what I learned from 2017. In the past years, I felt like I didn't do much things in one year. I felt like I was just doing the same things over 12 months. But this time, it's different.

So yeah, this year is actually the continuation from last year, where I began to fearfully take commitments, also be responsible in every decisions I made. There are so many things that I worked on in 2017. I built some small startups this year. I challenged myself to take risks and opportunities I never took before. I had some beauty projects I didn't expect. I got some new friends I never knew before.

Being a beauty blogger and an entrepreneur in the same time is pretty hard to do. Specially for me, who's not good at time management. I often feel tensed in days and nights. I want everything turns out very good but sometimes it just doesn't go my way. So, in this year, I learn to let go; I learn to forgive myself; also, I learn to accept myself.

I, initially, love to get to know new things. I always push myself to study harder. I remind myself that I can master everything if I swot harder. Yet weirdly, on the other hand, I want people underestimate me, so they don't demand much from me. Cause, simply I hate disappointing others.

2017 is amazing. It's all by His grace. Lord Jesus is very very nice to me. His grace is overflowed in me. People say I'm lucky, I say I'm blessed. Thank you Jesus for all this time. Thank you for forgiving and still loving me always. I can't thank Jesus enough for every little thing He did for me. Thank you.

Okay. This one is random. But, I feel this the most in 2017. All this time, I thought I never had close friends. Sometimes, I feel so lonely yet relaxing to be alone. Perhaps it's because I'm an introvert. If I'm in a group of five or three, my four or two friends will be way closer to each other than to me. I never get to that close with my close friends. In friendship, I always keep the distance between me and them. Cause, simply I don't like to have issues with them. My thought is the more you're close with someone, the more potential you have issues with them.

But... A few days ago, I had a very surprising moment from my friends. It's when they spare their time to come to my Fita booth, to support me. I feel like I had an early birthday surprise ;D Hmm I am literally very thankful and grateful for everyone who walks in my life; either to just be with me or taught me a lesson.