Friday, 29 September 2017

VOV Mineral Illuminated Collection Launching


Hai semuanya! Apakabs? Hahaha. Hari ini aku mau share keseruan dari VOV Mineral Illuminated Collection Launching Event, yang diadakan pada hari Selasa lalu, tanggal 26 September 2017, di Sogo Pakuwon Mall, Surabaya. Thank you so much VOV x Clozette ID for inviting me! 

Sunday, 24 September 2017

Flower Errwhere


Hi guys! I'm writing an outfit blogpost here while thinking what I should share today. This week is pretty hectic for me. I got invited to several beauty events some days in a row; joined a youth camp; working on some projects; had some ministries at my church. You know, it's tiring but I love it. I love being busy working at something I love!

Friday, 22 September 2017

Old Piece Layering


Hello, girls! Gimana kabarnya? ;) Anyway, kalo kalian notice, bulan Agustus lalu aku nggak banyak ngeblog. Why? Iya soalnya nggak sempat huhu. Ada beberapa kerjaan lain yang harus aku utamakan. Biasanya aku posting 3x dalam seminggu, hari Rabu, Jumat, dan Minggu. Tapi, di bulan lalu aku cuma posting 2x aja seminggu, hari Jumat dan Minggu aja. Hope you understand! =D

Sunday, 17 September 2017

Fashionista Afternoon Tea Set at Ciputra World Hotel


Hi guys! Apakabs? Hoho. So, today I'll share cuteness and sweetness in one package, yaitu Afternoon Tea Set di Ciputra World Hotel yang bertemakan Fashionista. Pasti sudah tau ya kalo bulan September adalah bulannya Ciputra World Fashion Week. Well, I'll make another blogpost for that one, just a glimpse of the whole event ;)

Friday, 15 September 2017

Uniqlo Opening at Pakuwon Mall


Yup! Today is the day! Finally, UNIQLO buka storenya yang kedua di Pakuwon Mall, Surabaya. Setelah sukses berat UNIQLO Store Opening di Tunjungan Plaza beberapa waktu lalu, sekarang saatnya Pakuwon Mall. Untuk ukuran, aku bisa bilang kurang lebih sama ya. Katanya malah di Pakuwon Mall, koleksinya jauh lebih lengkap daripada store lainnya di Indonesia ;)

Wednesday, 13 September 2017

My Campus Outfit


Hi guys! Hari ini aku mau share another outfit yang super casual banget. Cocok untuk kamu yang masih remaja nih. Aku sendiri jadi keinget masa kuliah beberapa tahun yang lalu. Pas kuliah, aku cukup sering pakai jeans, sampai akhirnya sampe sekarang kebawa untuk selalu pakai celana panjang pas keluar rumah.

Sunday, 10 September 2017

New Hair Tool : Tescom NACC10


Hi guys! Aku punya pertanyaan nih: Siapa dari kalian yang suka blow dry rambut? Kalo aku sendiri biasanya ngeringin rambut pakai udara, soalnya tangannya nggak cukup kalo harus pegang blower sama sisir biar rambutnya rapi pas selesai keramas. Kalian juga ngerasain masalah yang sama nggak sih? Nah, kali ini aku mau share new hair tool yang bisa jadi solusi untuk masalah tersebut.

Friday, 8 September 2017

Thankful & Blessed


Hi guys! How are you doing? Here I come to you with another outfit blogpost. But, today's blogpost is a bit different because I'm collaborating with @label8store #womanxlabel8 #travelwithlabel8. Anyway, I'm so happy, thankful, and blessed that I got so many loves from my recent post on Instagram. I don't talk about the number of likes or comments, yet about the compliments that I obtained in real life.

Wednesday, 6 September 2017

While Attending Dior Winter 2017 Preview


Hi guys! So a few days ago, I got invited to Dior Winter 2017 Collection Preview. Thank you ce Jesloe for inviting! And here's the outfit that I wore at the event. A bit formal than usual. I got so many many compliments while wearing this. And oh maybe, also because my makeup and hairdo a little different than usual.

Sunday, 3 September 2017

Angkatan 2000an


Hello, pweety! How are you doing? Agak weird ya lihat aku pakai baju SMA? Atau malah masih cocok? Hahaha. Oiya, in case kalian belum tau, aku ini sudah cukup berumur gengs hahaha. Sudah 2 tahun yang lalu lulus kuliah. Jadi ini pakai baju SMA pure buat nostalgia aja, bukan ngaku-ngaku hahaha. Kalo kalian kira-kira seangkatan sama aku, aku punya kabar gembira, keep reading ya! ;)

Friday, 1 September 2017

Happy Anniversary, K


Hi guys! I'm so so excited to share this one to you all <3 Yesterday was our (me and kvn's) anniversary date. Yesterday was the proof we've tolerated each other for a long time. Well, that's very fascinating, for me! Yes, 365 days are surely not short. We've been thru so many ups and downs and ups and downs and ups and downs.