Wednesday, 2 May 2018

Happy Birthday, K


A special post for my special man. April 30, his birthday, extra special day of mine. Happy birthday to the one I always love so dearly; to the one who always pushes me to the limits yet always forgive my flaws; to the one who always tries to understand me despite many differences betweens us. May Lord Jesus bless you in every way.

Sunday, 29 April 2018

Magical


I really can't move on from these magical photos. I need to thank the magic hands of Ko Dhanny, Ce Dewi, and Hizkia for these (I'll write their proper names below, so you can stalk their works). So, weeks ago, I (I mean 'we' since it consists of me and Kevin), had a couple photoshoot project with them. We plan it for months to prepare the accessories, wardrobe, and the little things of it.

Wednesday, 25 April 2018

Koi's Opening Store at TP 6


So, weeks ago, I was invited to the opening of Koi's Store at Tunjungan Plaza 6, Surabaya. The invitation was for two, so I asked Kevin to come with me. He likes Koi's Ovaltine Macchiato and I need a helping hand to take some photos of mine, so I thought that was a win-win solution hehe.

Furthermore, I want to share the outfit that I wore at that time. Well, actually I was not really satisfied with the outfit. But, we can just learn from it, right? ;)

Sunday, 22 April 2018

I Try Make Over


Hi girls! Hari ini aku mau share review dari produk-produk Make Over yang aku dapatkan sudah cukup lama, tapi baru sempat bikin blogpostnya sekarang hehe. Aku punya All-in-One Ready to Go Pallete yang juga sudah aku review dan versuskan kemarin. Jadi, hari ini aku akan lebih banyak review mengenai produk lipstick dari Make Over, yaitu seri Creamy Lust dan Ultra Shine.

Wednesday, 18 April 2018

Strolling Around


Hi guys! Apa kabar semuanya? Semoga baik dan sehat yaa semuanya. Hari ini aku mau share outfit santai atau casual yang cocok untuk dipakai saat hangout bersama teman-teman atau keluarga. Melalui blogpost ini aku juga mau share pengumuman penting hahaha. Ini pengumumannya berhubungan sama salah satu segmen di Youtube channelku.

Ada yang masih ingat #DevNgabuburit nggak sih? Tahun lalu, aku sudah pernah buat segmen ini. Yaa, walaupun nggak berjalan dengan sempurna, I'm glad I did it. Nah, tahun ini aku mau bikin segmen seasonal yang sama. I really hope kalian suka!

Friday, 13 April 2018

Snail White Day Cream Review


Hi girls! Hari ini aku mau share something exciting, yaitu review dari Snail White Day Cream, yang katanya terkenal banget di Thailand. Kalau kalian lihat packaging dan panduan pemakaiannya, semuanya ditulis dalam bahasa Thailand, dan aku sempet bingung soalnya sama sekali nggak ngerti apa artinya. Tapi tenang aja, kalian nggak perlu ikutan bingung karena aku sudah research banyak informasi tentang produk ini, jadi kalian tinggal baca review aku ini aja hehe.

Anyway, sebelum kalian bertanya-tanya, ini produknya bisa didapetin dimana? Produk Snail White ini bisa kamu dapatkan di Sociolla, sama seperti aku dapat produk ini dari Sociolla ;) Baca terus sampai bawah karena aku punya voucher diskon untuk kamu yang (siapa tahu) 'keracunan' hehe.