Sunday, 29 October 2017

Dinner at Four Points Hotel


Hey guys! So yeah, a few days ago I got invited by Kak Igga from Four Points Hotel to attend all you can eat dinner at Lime Restaurant, Four Points Hotel by Sheraton. It was nice and full! Hahaha. Here I share some pics to make you drool hoho.





Oiya, kalo dilihat sekilas, pilihan makanan di Four Points terkesan nggak banyak, soalnya terkumpul jadi satu spot aja. Actually, pilihannya cukup banyak, dan kenyang banget padahal per macam aku ambilnya nggak banyak, Menurutku, justru enak seperti ini, jadi satu spot, jadi nggak usah jauh-jauh untuk ambil makanan lainnya.




FYI, Lime Restaurant lagi adain promo untuk all you can eat sampai bulan Desember 2017 nanti, yaitu Buy 5 Get 1 alias bayar 5 orang untuk 6 orang yay! Oiya, harganya Rp. 198.000,- net/person. Good deal dong yaa hihi.






Full-of-cupcakes Wall!




Dessert of the Day!




I'll definitely come back for the food!




Nah ini dia hasil jarahan malam itu lol! Aku nggak habisin sendirian kok, ini table for two, bareng sama nonik. Tenang, tenang hahaha.


So, that’s practically what I want to say. Thanks for reading. I hope you find this post useful. I’ll see you soon!

W R I T T E N   W I T H   L O V E   B Y
 

No comments:

Post a comment