Friday, 7 June 2019

Bali Outfit Diary 2019 Vol. 1


Hi semuanya! I'm so happy, akhirnya hari ini aku bisa share my Bali Outfit Diary Volume 1 hihi. Kenapa kok Vol. 1? Iya, soalnya aku ke Bali-nya 2x dalam waktu yang berdekatan, jadi akan ada 2 Volume yang akan aku share. Setiap outfitnya akan aku jelasin satu persatu biar lebih berfaedah hehe.  Ini aku fotonya pas makan dessert di Kim Soo, Bali. What I Wear : Dress from Bateeq; Shades from Sunglass Planet; Headpiece from Saka Btari.




What I Wear :
Top from And Other Days via Love and Flair | Long Skirt from BerryBenka
Heels from Luxe8 | Headpiece from Saka Btari
Fake Nails from Dashing Diva via Hicharis Official | Watch from WISH

Venue :
Da Maria, Bali


Chilling, while drinking Tropicola, at Tropicola, Bali ;) Di Bali itu vibesnya chill banget, laid back, berasa everything goes slowly and fun. Tapi nggak tau juga ya kalo sampai akhirnya memutuskan untuk tinggal dan kerja di Bali, apa vibesnya masih sama.



What I Wear :
Top from Kinkami | Tutu Skirt in Pastels
Heels from Luxe8 | Rattan Bag from Folk and Tale

Venue :
Starbucks Reserve, Bali


What I Wear :
Dress from Ritter & Skeete via Dress In Style | Sandals from Ipanema
Fake Nails from Dashing Diva via Hicharis Official

Venue :
Expat Roasters, Bali



What I Wear :
Dress from And Other Days via Love and Flair | Hairbun by Rachel Gee
Sunnies from Pull & Bear | Sandals from Ipanema

Venue :
Kynd Community, Bali


So, that’s practically what I want to say. Thanks for reading. I hope you find this post useful. I’ll see you soon!

W R I T T E N   W I T H   L O V E   B Y
 

No comments:

Post a comment