Wednesday, 9 May 2018

Pre-Launch of #DEVNGEGAME


As you read the title above, you should know that I'm cooking something exciting! I'm thinking about creating new contents (beside beauty) on my Youtube channel. Yes, it's a gaming content. Can you guess what game will I play? ... The Sims 4 hahaha. I was so super addicted with the game since I was in elementary school. I spend nights and morning just to play the game.



Nah, setiap aku main The Sims, aku selalu bikin cerita, jadi ngoceh-ngoceh sendiri gitu. Pas strolling around Youtube, aku menemukan video orang main The Sims sambil ngoceh-ngoceh juga kayak aku mainan dulu, langsung deh terinspirasi dan jadi kepingin main The Sims lagi hahaha. Menurut kalian gimana? Aku lumayan takut sih kalo garing dan nggak seru gitu, apalagi aku suka banget nge-fastforward, soalnya aku orangnya kurang suka nunggu hahaha duh!



But anyway, aku bakal tetep cobain upload beberapa episode untuk tahu respon dari temen-temen yang nonton. I really hope buat kamu semua yang nantinya nonton, semoga pada suka dan nggak garing ya hahaha. Wish me luck!


What I Wear :
Sleeveless Top | Midi Skirt from Selfish | Premium Batik Watch from Wish
Sandals from Cortica x Hungry Makers (Amanda Kohar) | Earrings from Aprilite

Venue :
Eatboss, Surabaya


So, that’s practically what I want to say. Thanks for reading. I hope you find this post useful. I’ll see you soon!

W R I T T E N   W I T H   L O V E   B Y
 

No comments:

Post a comment